Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Verí, že sa vráti vo forme. Neymara čaká o mesiac posledná kontrola

Hviezdny brazílsky futbalista Neymar si pochvaľuje, že liečba operovanej nohy prebieha bez najmenšej komplikácie.

18.04.2018 11:45
debata
Neymar na tlačovej konferencii v Sao Paule. Foto: SITA/AP, Andre Penner
Neymar Neymar na tlačovej konferencii v Sao Paule.

Dvadsaťšesťročný útočník Paríža St. Germain presne o mesiac absolvuje poslednú kontrolu a potom začne naplno s tréningom. Je presvedčený, že na svetovom šampionáte v Rusku o mesiac neskôr bude v skvelej forme.

„Posledná prehliadka ma čaká 17. mája a potom budem pripravený hrať. Minulý týždeň som bol na kontrole a všetko je bezchybné, vyvíja sa to dobre. Takže dúfam, že to tak bude pokračovať,“ povedal Neymar na tlačovej konferencii v Sau Paulo.

Najdrahší futbalista histórie sa podrobil operácii na začiatku marca po tom, čo sa zranil v zápase s Marseille. Utrpel zlomeninu priehlavkovej kostičky a mal vyvrtnutý členok.

Neymar s barlami na tlačovej konferencii v Sao... Foto: SITA/AP, Andre Penner
Neymar Neymar s barlami na tlačovej konferencii v Sao Paule.

„Liečim sa každý deň a od chvíle, keď začnem trénovať, budem pracovať ešte oveľa tvrdšie, než som kedy pracoval. Na majstrovstvá sveta čakáte štyri roky, je to veľký sen, ktorý sa blíži,“ uviedol Neymar.

Brazília vstúpi do majstrovstiev 17. júna zápasom proti Švajčiarsku. „Samozrejme človek má občas pochybnosti. Ale to je normálne, keď ide o prvú operáciu v kariére,“ povedal Neymar.

„Budem mať dosť času, aby som sa do majstrovstiev dostal do formy. Verím, že sa vrátim v skvelej forme. Bolo to hrozné zraniť sa, ale teraz som viac oddýchnutý. Na všetkom musíte vidieť pozitívne veci,“ dodal Neymar, ktorý dal za PSG pred svojím zranením v tejto sezóne 25 gólov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #MS 2018 vo futbale #brazílski futbalisti