Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lukratívna brigáda. Rusi zaplatia expertovi Mourinhovi takmer 2 milióny eur

Veľmi lukratívnu "letnú brigádu" si vyjednal tréner futbalistov Manchestru United José Mourinho. Portugalský kouč sa dohodol na spolupráci s ruskou televíznou stanicou RT, pre ktorú bude pracovať ako expert počas letných majstrovstvách sveta v Rusku.

07.03.2018 15:30
José Mourinho Foto: ,
Tréner Manchestru United José Mourinho.
debata

Do štúdia má prísť iba štyrikrát a oznamovať svoje postrehy k najzaujímavejším zápasom. Na finále bude k dispozícii cez telefón. Podľa denníka Gazzetta dello Sport zinkasuje 1,8 milióna eur. RT pritom nebude zo šampionátu vysielať priame prenosy zápasov, pretože na ne nezískala práva.

„Teším sa, že navštívim majstrovstvá sveta v Rusku a podelím sa o svoje myšlienky,“ uviedol bývalý tréner Chelsea či Realu Madrid, ktorý je známy svojimi nevšednými výrokmi. Ruskej stanici dal prednosť pred BBC a ďalšou britskou televíziou ITV, ktoré mali takisto záujem o spoluprácu s Mourinhom počas majstrovstiev sve­ta.

Pre Mourinha to nebude prvýkrát, čo si ako expert zarobí na svetovom šampionáte zaujímavú čiastku. V roku 2014 mu spolupráca s Yahoo vyniesla podľa denníka Marca milión eur.

debata chyba
Viac na túto tému: #José Mourinho #MS 2018 vo futbale