Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar šokuje a chce nastúpiť vo finále. Lekári tvrdia, že nie je šanca

Brazílčan Neymar chce hrať vo finále majstrovstiev sveta napriek zraneniu.

07.07.2014 09:12 , aktualizované: 11:46
Neymar Foto: ,
Neymar.
debata (3)

Rodine a priateľom už údajne povedal, že ak by jeho spoluhráči vyhrali semifinále šampionátu nad Nemeckom, v nedeľu 13. júla by sa chcel objaviť na štadióne Maracana v Riu de Janeiro v zápasovej zostave. Podľa lekárov je to však nemožné a jeho snahy budú vetovať. Optimizmus v brazílskej verejnosti krotí aj vedenie reprezentácie, podľa ktorého hviezdny krídelník bude mimo do konca turnaja.

Hráč FC Barcelona si zlomil tretí bedrový stavec vo štvrťfinále v piatok vo Fortaleze s Kolumbiou (2:1). Podľa lekára brazílskej reprezentácie Josého Luiza Runca by sa teraz mal liečiť tri až šesť týždňov. „Zranenie síce nie je vážne, ale uzdravenie nie je záležitosťou dní,“ uviedol Runco. „Nechceme nechávať brazílsky národ v ilúzii. Neexistuje možnosť, ako by Neymar mohol ešte hrať, bez toho, aby to ohrozilo jeho kariéru,“ vyhlásil v nedeľu večer.

O Neymarovom želaní, ktoré prezradil najbližším, informoval denník Folha de Sao Paulo. „Neymar povedal, že už cíti menšiu bolesť a z toho dôvodu by mohol byť do týždňa v poriadku. Lekársky štáb síce uviedol, že zranenie nie je vážne, ale neexistuje spôsob uzdravenia v tomto období,“ napísal denník.

Neymar už medzičasom opustil tréningovú základňu Brazílčanov v Teresópolise severne od Ria de Janeiro a v súčasnosti sa zotavuje doma v kruhu rodiny v Santose.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #MS vo futbale 2014