Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Robben je holandský Messi. Sme od neho závislí, vyhlásil Sneijder

Holandský futbalový stredopoliar Wesley Sneijder vyhlásil, že jeho reprezentačný kolega Arjen Robben je holandským Messim v semifinálovom zápase svetového šampionátu v Brazílii.

09.07.2014 20:56
Arjen Robben, Wesley Sneijder, Louis van Gaal Foto: ,
Zľava Arjen Robben a Wesley Sneijder pod dohľadom holandského kouča Louis van Gaala.
debata

„Takisto ako nesie veľkú zodpovednosť za svoju krajinu Lionel Messi, my sme závislí od výkonu nášho Messiho – Arjena Robbena,“ poznamenal záložník Galatasaray Istanbul, ktorý nie je sklamaný z toho, že v Brazílii nehrá prvé husle. „Život je raz taký. Roky utekajú a veci sa menia. Neprekáža mi, že Van Persie či Robben majú viac titulkov v novinách,“ otvorene priznal 30-ročný Holanďan.

„Dúfam, že Arjen získa Zlatú loptu pre najlepšieho hráča MS. Vôbec by som nežiarlil. Je to môj priateľ a ak by vyhral, možno by to znamenalo náš triumf na turnaji. To by bolo perfektné,“ dodal Sneijder, ktorého zbavil kapitánskej pásky tréner „oranjes“ Louis van Gaal ešte v minulom roku.

„Už som sa cez to dostal. Aj bez kapitánskej pásky sa snažím byť prospešný pre tím a pomôcť spoluhráčom ako najlepšie viem,“ uzavrel pre goal.com rodák z Utrechtu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Arjen Robben #holandská futbalová reprezentácia #Wesley Sneijder