Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Suárezovo uhryznutie? Chápem ho, vraví boxerská legenda Tyson

Bývalý slávny americký boxer Mike Tyson, ktorý sám uhryzol v ringu počas aktívnej kariéry svojho súpera, sa zastal futbalového útočníka Luisa Suáreza po jeho incidente v dueli základnej skupiny na majstrovstvách sveta proti Taliansku.

09.07.2014 23:46
Mike Tyson, Evander Holyfield Foto:
Momentka z 28. júna 1997, ktorá sa zapísala do histórie svetového boxu. Mike Tyson počas zápasu o majstra sveta ťažkej váhy odhrýzol z ucha Evandera Holyfielda.
debata (3)

Disciplinárna komisia Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) naparila Uruguajčanovi za uhryznutie talianskeho stopéra Giorgia Chielliniho počas vzájomného duelu trest na deväť súťažných zápasov za Uruguaj. V prípade avizovaného prestupu z FC Liverpool do FC Barcelona nebude katalánskemu klubu k dispozícii v úvodných stretnutiach nadchádzajúcej sezóny.

Ak zostane na Anfielde, v drese FC Liverpool nenastúpi v prvých troch zápasoch skupinovej fázy Ligy majstrov 2014/2015 a vynechá aj úvodných deväť vystúpení „The Reds“ v nasledujúcom ročníku anglickej Premier League.

Bývalý pästiarsky šampión Tyson sám pohrýzol v ringu do ucha Evandera Holyfielda počas pamätného zápasu o titul majstra sveta. Práve preto sa vie vcítiť do konania útočníka FC Liverpool. „Suárezovo uhryznutie? Chápem ho. Bola to úplná strata vedomia. Niekedy sa to stane,“ reagoval pre Reddit Tyson. „Je to okamih, v ktorom sa vám varí krv v žilách a to premôže vašu racionalitu. "Niekedy sa stanete niekým, kým nie ste,“ uzavrel 48-ročný jeden z najslávnejších boxerov všetkých čias.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Luis Suaréz #Mike Tyson #MS 2014 vo futbale