Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Robben je holandský Messi. Sme od neho závislí, vyhlásil Sneijder

Holandský futbalový stredopoliar Wesley Sneijder vyhlásil, že jeho reprezentačný kolega Arjen Robben je holandským Messim v semifinálovom zápase svetového šampionátu v Brazílii.

09.07.2014 20:56
Arjen Robben, Wesley Sneijder, Louis van Gaal Foto: ,
Zľava Arjen Robben a Wesley Sneijder pod dohľadom holandského kouča Louis van Gaala.
debata

„Takisto ako nesie veľkú zodpovednosť za svoju krajinu Lionel Messi, my sme závislí od výkonu nášho Messiho – Arjena Robbena,“ poznamenal záložník Galatasaray Istanbul, ktorý nie je sklamaný z toho, že v Brazílii nehrá prvé husle. „Život je raz taký. Roky utekajú a veci sa menia. Neprekáža mi, že Van Persie či Robben majú viac titulkov v novinách,“ otvorene priznal 30-ročný Holanďan.

„Dúfam, že Arjen získa Zlatú loptu pre najlepšieho hráča MS. Vôbec by som nežiarlil. Je to môj priateľ a ak by vyhral, možno by to znamenalo náš triumf na turnaji. To by bolo perfektné,“ dodal Sneijder, ktorého zbavil kapitánskej pásky tréner „oranjes“ Louis van Gaal ešte v minulom roku.

„Už som sa cez to dostal. Aj bez kapitánskej pásky sa snažím byť prospešný pre tím a pomôcť spoluhráčom ako najlepšie viem,“ uzavrel pre goal.com rodák z Utrechtu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Arjen Robben #holandská futbalová reprezentácia #Wesley Sneijder