Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Portugalska zúri: Vždy, keď Ronaldo prehovorí, je to nezmysel

Portugalský tréner Manuel José skritizoval hviezdneho futbalistu Cristiana Ronalda za jeho výroky po vyradení v základnej skupine majstrovstiev sveta.

28.06.2014 14:05
Cristiano Ronaldo, MS 2014 Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (1)

Kanonier Realu Madrid označil portugalský tím za priemerný, čo podľa bývalého kouča Sportingu či Benficy dokladá, že dvadsaťdeväťročný kapitán na šampionáte svojim spoluhráčom neveril.

„Je to fantastický futbalista, ale zakaždým, keď prehovorí, vypadne z neho nejaký nezmysel,“ povedal Manuel José novinárom. „Skončil tým, že nikdy neveril tomuto tímu. To znamená, že neveril ani spoluhráčom,“ dodal šesťdesiatosemročný tréner, ktorý naposledy viedol pred dvoma rokmi iránsky Persepolis.

Portugalský prílet domov

Portugalsko na majstrovstvách sveta najprv utrpelo debakel 0:4 s Nemeckom, potom remizovalo 2:2 s USA a na záver zdolalo 2:1 Ghanu. Kvôli lepšiemu skóre však zo skupiny postúpili Američania. Ronaldo aj s problémami s kolenom odohral celé tri stretnutia a jediný gól strelil Ghane.

„Najlepšieho hráča sveta Portugalsko nosilo ako diamantový prsteň, ktorý nikdy nemalo. S ostatnými hráčmi sa zaobchádzalo úplne ako s podriadenými,“ dodal Manuel José.

Všetko o futbalových majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii:
Správy, rozhovory, reportáže, výsledky, tabuľky, štatistiky či fotogalérie

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #portugalská futbalová reprezentácia #Manuel José