Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tip Pravda.sk: Švajčiari uchmatnú Francúzom bod, Kostarika už neprekvapí

Uruguajci víťazstvom nad Anglickom zamotali D-skupinu na MS v Brazílii, postupovú tajničku budú teraz lúštiť Taliansko a Kostarika.

20.06.2014 07:24
Karim Benzema Foto: ,
Karim Benzema.
debata (2)

Nech vyhrá ktokoľvek, o dvoch miestenkách do osemfinále sa rozhodne až v poslednom kole základných skupín. Víťazovi však už iba ťažko ujde postup.

Pre Taliansko je to povinná jazda, pre Kostariku ďalšia veľká výzva. Stredoameričania na úvod MS šokovali favorizovaný Uruguaj po famóznom výkone predovšetkým Joela Campbella. Útočník Olympiakosu Pireus bude chcieť úradovať aj v piatok od 18.00, ale Taliani si už dajú pozor a prekvapenie nepripustia.

Tip Pravda.sk: Taliansko – Kostarika 3:0

Od 21.00 na seba narazia favoriti E-skupiny. Francúzi aj Švajčiari majú v tabuľke po tri body a ak budú chcieť v záverečných dueloch základnej časti šetriť sily, povinnosť im velí dnes vyhrať.

Hráči galského kohúta sú nabudení po jednoznačnom víťazstve nad futbalovým trpaslíkom z Hondurasu. Benzema a spol. však tentoraz budú mať do činenia s podstatne silnejším súperom.

Tip Pravda.sk: Švajčiarsko – Francúzsko 1:1

O polnoci sa začne duel outsiderov E-skupiny. Ekvádor aj Honduras v prvom zápase prehrali, Juhoameričania však proti Švajčiarom nemali ďaleko od prvého bodu na MS. Tentoraz už zverenci Reinalda Ruedu zabodujú naplno.

Tip Pravda.sk: Honduras – Ekvádor 0:2

2 debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2014 - Tip Pravdy