Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Evra varuje spoluhráčov, aby sa nesprávali ako hviezdy

Francúzsky futbalový ľavý obranca Patrice Evra bol pred štyrmi rokmi na majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike kapitánom a súčasťou rozhnevaného národného tímu.

18.06.2014 18:57
Patrice Evra Foto: ,
Patrice Evra.
debata

V týchto dňoch na šampionáte v Brazílii zažíva úplne inú atmosféru. „Je to trochu desivé, pretože všetko ide dobre,“ povedal skúsený bek.

Tridsaťtriročný rodák zo senegalského Dakaru bol kapitánom Francúzov na kontroverznom záverečnom turnaji MS 2010. Mužstvo vtedy pod vedením trénera Raymonda Domenecha odmietlo vystúpiť z autobusu po príchode na tréning na protest proti vylúčeniu Nicolasa Anelku z tímu. Evra si neskôr odpykal päťzápasový dištanc a čelil obrovskej kritike zo strany francúzskych médií.

Všetko o futbalových majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii:
Správy, rozhovory, reportáže, výsledky, tabuľky, štatistiky či fotogalérie

Obranca Manchestru United v súčasnosti varuje svojich spoluhráčov, aby neprepadli prílišnému sebavedomiu. „Deň, keď si začneme myslieť, že všetko je jednoduché a budeme sa správať ako hviezdy, bude momentom nášho pádu,“ upozorňuje Evra. Francúzsko vo svojom úvodnom vystúpení na XX. MS zdolalo Honduras hladko 3:0, v piatkovom dueli si zmeria sily so Švajčiarskom.

debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2014 vo futbale #francúzska futbalová reprezentácia #Patrice Evra