Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Motivovaný Costa trénoval, Azpilicueta predviedol krásny padáčik

Tréner španielskych futbalistov Vicente del Bosque asi dobre vedel, čo robí, keď napriek zraneniu a negatívnym prognózam nominoval Diega Costu na majstrovstvá sveta.

02.06.2014 16:31
Diego Costa Foto: ,
Kanonier Diego Costa prichádza na tréning.
debata

Brazílsky rodák v pondelok normálne trénoval ako všetci ostatní hráči 23-členného kádra. Neboli na ňom badať príznaky problémov so svalom pravého stehna. Po tréningu absolvoval špeciálny strečing so Cescom Fábregasom.

„Asi by mi nedovolili trénovať od úplného začiatku, ale spravili mi nejaké testy a som v poriadku. Myslím si, že stihnem náš prvý šampionátový zápas s Holandskom a možno aj prípravný vo Washingtone,“ referoval útočník Atlética Madrid. V sobotu 7. júna Španieli nastúpia v hlavnom meste USA proti Salvádoru. Repríza finále MS 2010 proti Holandsku je na programe 13. júna.

Del Bosque zariskoval a zaradil nedoliečeného Costu do kádra spolu s ostrieľanými, ale v kluboch menej výraznými kanoniermi Fernandom Torresom a Davidom Villom.

„Mám za sebou veľmi dobrý rok v klube, túžim si ho predĺžiť a odvďačiť sa všetkým, čo mi veria. Som mimoriadne motivovaný, tlak si nepripúšťam, odohral som veľa psychicky náročných zápasov a viem, čo na mňa čaká,“ dodal Costa.

Na pondelňajšom tréningu upútal aj krásny gól obrancu Chelsea Césara Azpilicuetu. Španielski fanúšikovia by podobné padáčiky určite privítali aj v zápase na majstrovstvách sve­ta.

Gól Azpilicuetu na tréningu španielskej reprezentácie
debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2014 vo futbale #Diego Costa #španielska futbalová reprezentácia #Vicente del Bosque #César Azpilicueta