Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdy volili ideálne jedenástky

Dvadsať hviezdnych futbalistov súčasnosti spolu s legendárnym Franzom Beckenbauerom dostali od oficiálnej stránky šampionátu www.fifaworldcup.com úlohu vytvoriť svoje "tímy snov" zložené z ktorýchkoľvek hráčov, vrátane seba. Najviac hlasov dostal Pelé, Diego Maradona, Ronaldo a Marco van Basten.

30.06.2006 12:32
debata

Jedinou „nevyjasnenou“ otázkou ostal brankársky post, kde dostala zhodný počet hlasov štvorica Gianluigi Buffon, Petr Čech, Iker Casillas a Fabien Barthez. V obrane sú voľby jasné, najväčšou priazňou sa môžu pochváliť strední obrancovia Talian Paolo Maldini a Angličan Sir Bobby Charlton a na krajoch dominovalo brazílske duo Cafú a Roberto Carlos. Stred poľa mal jasných víťazov – dvojicu Francúzov Zinedine Zidane a Patrick Vieira.

Medzi najväčšie zaujímavosti volieb hráčskej 20-ky patrí rozhodnutie nemeckého talentovaného útočníka Lukasa Podolského, ktorý do „Dream Teamu“ zaradil svojho otca. Kuriózne mu sekundoval i reprezentačný kolega Bastian Schweinsteiger, ktorý by si do ideálnej jedenástky vybral svojho brata Tobiasa.

debata chyba