Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brazílčanov trápia pred štvrťfinále zranenia

Úradujúcich majstrov sveta z Brazílie trápia po triumfe 3:0 nad Ghanou a postupe do štvrťfinále 18. MS menšie zdravotné problémy kľúčových hviezd. Podľa zástupcov Brazílskej futbalovej konfederácie (CBF) musia liečbu menších zranení podstúpiť stopér Lúcio a stredopoliari Emerson a Kaká.

28.06.2006 18:05
debata

Kaká a Emerson sa po zápase s „Black stars“ sťažovali na bolesti v pravom kolene, Lucio dohral stretnutie s nepríjemne narazeným pravým stehenným svalom. Z tábora „kanárikov“ však na verejnosť neprenikli žiadne bližšie podrobnosti a tak pred štvrťfinálovým repete finále z roku 1998 proti „Les Bleus“ sa otvára široký priestor na špekulácie.

Fakty sú jasné. Emerson nedohral, v polčase ho nahradil Gilberto Silva. Kaká šiel z ihriska v 83. minúte a iba Lúcio dohral do konca, hoci zábery televíznych kamier podrobne ukazovali jeho ošetrovanie potom, ako si pri obrannom súboji s ghanským útočníkom zrejme natiahol stehenný sval.

Na oficiálnej stránke CBF už dlhšie „visí“ informácia, že hviezda Realu Madrid Robinho, ktorého z duelu s africkým nováčikom vyradilo zranenie stehna, sa podrobuje intenzívnej liečbe.

debata chyba