Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jasný odkaz z Ríma: Angličania, ani sem nechoďte!

Anglickí fanúšikovia, ktorí chceli povzbudiť svoje mužstvo v sobotňajšom štvrťfinále ME 2020 proti Ukrajine, zostali sklamaní.

01.07.2021 22:18
fans anglicko futbal me2020 Foto: ,
Fanúšikovia Anglicka počas zápasu s Nemeckom vo Wembley.
debata (10)

Talianska ambasáda v Londýne oznámila, že na Olympijský štadión v Ríme domáce autority nepustia žiadnu osobu, ktorá bola za uplynulých 14 dní čo i len hodinu na britskej pôde.

Dôvodom sú protiepidemio­logické opatrenia a predovšetkým delta variant koronavírusu, ktorý sa šíri v Spojenom kráľovstve.

„Každý, kto bol vo Veľkej Británii počas uplynulých 14 dní, bez ohľadu na rezidenciu či národnosť, má zakázaný vstup na štadión. Aj v prípade, že bude mať platnú vstupenku,“ uvádza sa vo vyhlásení ambasády.

Na zápas sa dostanú len tí Angličania, ktorí na Apeninskom polostrove podstúpili päťdňovú karanténu a absolvovali negatívny PCR test.

V Baku bez Čechov

Českí futbaloví fanúšikovia nepocestujú do Baku na štvrťfinále ME, v ktorom zverenci Jaroslava Šilhavého nastúpia proti Dánsku.

Dôvodom je slabý záujem fanúšikov, ktorý spôsobili prísne opatrenia pre vstup do Azerbajdžanu. Predbežný charterový let už zrušili.

Českí občania, ktorí ešte neabsolvovali očkovanie, musia pred vstupom do Azerbajdžanu a po návrate domov predložiť negatívny PCR test. Po návrate do Českej republiky by museli ísť do povinnej karantény.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #futbal #anglicko #Euro 2020 #ME 2020