Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dusno vo Francúzsku. Do hádok sa zapojili aj rodičia hviezdnych hráčov

Šokujúce vyradenie Francúzska v pondelkovom osemfinále futbalového Eura vyvolalo roztržku medzi rodinami porazených reprezentantov.

30.06.2021 23:24
Rumunsko šport futbal ME2020 osemfinále... Foto: ,
Hviezdny Francúz Kylian Mbappé po nepremenenej jedenástke v rozstrele osemfinále proti Švajčiarsku.
debata (4)

Stalo sa tak potom, čo najväčšia hviezda Kylian Mbappé nepremenil v rozstrele posledný pokutový kop. Nakoniec sa tešili Švajčiari. Tí pritom za stavu 1:0 tiež nepremenili penaltu a potom prehrávali už 1:3. V tej chvíli si takmer nikto nemyslel, že by úradujúci majstri sveta mohli o náskok prísť.

Lenže švajčiarski outsideri v posledných desiatich minútach vyrovnali. V rozstrele ako jediný zlyhal najdrahší hráč na ihrisku Mbappé, ktorý na turnaji ani raz neskóroval a nepotvrdil famózne klubové výkony.

Podľa francúzskej stanica RMC Sport všetko odštartovala Veronique Rabiotová, matka záložníka Adriena Rabiota. Najskôr pripomenula, ako Paul Pogba spravil chybu pri vyrovnávajúcom góle Švajčiarska.

Ladislav Borbély Čítajte viac Bez sebareflexie a kapacity pľúc. Slováci zaostali o level a viac

Rabiotová sa oprela aj do Mbappého. Jeho otcovi odkázala, aby syna naučil, ako byť menej arogantný. Čo podľa svedectva rodinných príslušníkov ďalších reprezentantov vyvolalo zúrivú hádku.

Emócie boli aj na ihrisku. Keď Pogba v samom závere prišiel o loptu a Švajčiari vyrovnali, Rabiot naštvane gestikuloval rukami. Vypukla slovná prestrelka. Rozhádanú dvojicu potom musel upokojovať tréner Didier Deschamps.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé