Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál na Eure: Ronaldo odsunul fľaše Coca-Coly a vyzval na pitie vody

Cristiano Ronaldo, futbalová ikona, na Eure pobúrila. Jedného z hlavných sponzorov.

15.06.2021 08:30
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
debata (89)

Kapitán úradujúcich majstrov Európy prišiel na tlačovú konferenciu a prvé, čo spravil, bolo, že odsunul položené fľaše Coca-Coly, ktoré boli na stole. S ironickou poznámkou: Coca-Cola.

Rodák z ostrova Madeira je vyznávačom zdravého životného štýlu a nápoje od Coca-Coly zdravé rozhodne nie sú. Ronaldo sa nepáral a naznačil, čo si myslí.

„Pite vodu,“ zamrmlal pred novinármi. Pozrite si VIDEO. Bude mať UEFA pre toto pochopenie?

Portugalská sedmička celú svoju kariéru žije zdravo. „Trávim takmer polovicu dňa v posteli, kvôli dobrému výkonu, a keď chcete byť na dobrej úrovni, musíte naozaj veľa odpočívať,“ zveril sa kedysi televízii MTV. Famózny bombardér dbá na stravu a predovšetkým denne cvičí a trénuje.

„Druhým či tretím najdôležitejším miestom pre mňa je to miesto, kde jem, kde obedujem a večeriam, pretože väčšinou to robím doma. Jedlo je palivo pre môj výkon. Ak nepoužijete správne palivo, nemôžete dosiahnuť najvyšší výkon,“ dodal s úsmevom.

Už v minulosti sa vyjadril na margo sladených nápojov. Ako príklad použil svojho syna. „Mám to s ním ťažké. Niekedy pije Coca-Colu či Fantu, je čipsy a pritom vie, že to nemám rád.“

odkaz
euro 2020, odkaz
89 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Euro 2020