Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ešteže Škriniar nezaváhal. Vďaka trom bodom môžeme so Švédmi kalkulovať

Solídny výkon vzadu. Dva pekné góly. Tri dôležité body. Slovenskí futbalisti zvládli debut na majstrovstvách Európy 2020.

15.06.2021 12:07
debata (23)

V pondelok zdolali Poľsko 2:1 a po remíze Španielska so Švédskom 0:0 zostali na čele E-skupiny.

odkaz
euro 2020, odkaz

O tom, aký dojem zanechali vo svojom prvom zápase v Petrohrade sme sa v ďalšej relácii Fair Play rozprávali s futbalovým trénerom Jozefom Barmošom.

"Sú to mimoriadne dôležité tri body. Chlapci to zvládli, veľmi sa teším. Náš úspech bol založený na perfektnej defenzíve.

Verím, že sa naši neuspokoja a v nastúpenom trende budú pokračovať aj ďalej," povedal skúsený odborník pred kamerou TV Pravda.

Šesťdesiatšesťročná legenda Interu Bratislava tvrdí, že nám tesné víťazstvo vďaka gólom Róberta Maka a Milana Škriniara dáva výhodu v porovnaní s ostatnými mužstvami.

"Mak skvostne vyzvŕtal dvoch Poliakov. Škriniar zasa urobil všetko správne. Ešteže nezaváhal, inak by Poliaci jeho gólovú strelu zblokovali.

Výhra nad Poľskom nám umožňuje v zápase so Švédskom trochu kalkulovať. Netvrdím, že je to správny postup, ale pokiaľ nebude v piatkovom súboji so Severanmi možné zvíťaziť, mali by sme sa snažiť neprehrať," doplnil Barmoš.

Video
Vypočujte si reláciu v podcastovej verzii
Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

ODCAST

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #Fair Play #Jozef Barmoš #ME vo futbale 2020