Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Ronaldo ukázal veľké srdce. Na trávniku sa odfotil s fanúšikom

Jedni ho ako futbalistu obdivujú, iní zatracujú za jeho "vyplakávanie" po nevydarených zápasoch. Kapitán portugalskej futbalovej reprezentácie Cristiano Ronaldo však aj po výsledkovo neúspešnom zápase, v ktorom nepremenil pokutový kop, ukázal veľké srdce.

19.06.2016 12:32
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo bráni fanúšika, ktorý sa s ním chce odfotiť.
debata (4)

Niekoľko sekúnd po skončení sobotňajšieho duelu s Rakúskom (0:0) v rámci F-skupiny ME vo Francúzsku vbehol na hraciu plochu parížskeho Parku princov mladý fanúšik, ktorý mal jediné želanie – odfotiť sa so svojím idolom. Usporiadatelia chceli votrelca spacifikovať, CR7 ich však zadržal a doprial svojmu priaznivcovi splnenie sna. Úsmevné a milé na celej príhode bolo aj to, ako Ronaldo trpezlivo čakal, kým si fanúšik správne nastaví svoj fotoaparát na mobilnom telefóne.

Na konci sa s ním ešte objal. Video ponúkol na svojej stránke napríklad portugalský portál abola.pt.

Hráč Realu Madrid prijal druhý remízový výsledok na šampionáte (predtým 1:1 s Islandom, pozn.) s chladnou hlavou a bez väčších emócií.

„Musíme sa ďalej snažiť. Nevyužitý pokutový kop je moja vina, ale také veci sa jednoducho vo futbale stávajú. Som presvedčený, že Portugalsko bude hrať ešte lepšie a postúpime do osemfinále. Musím priznať, že som dosť sklamaný zo svojho výkonu,“ cituje portál sportowefakty.wp.pl sebakritické slová Cristiana Ronalda.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #ME 2016 vo futbale