Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kapitán Španielov Ramos: S miskou čipsov na gauči sa ľahko súdi

Kapitán španielskej futbalovej reprezentácie na ME vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) Sergio Ramos zaujímavo reagoval na kritiku po osemfinálovom vypadnutí "La Furia Roja".

29.06.2016 08:12
Sergio Ramos Foto: ,
Sklamaný Sergio Ramos po vyradení z turnaja.
debata

Obranca Realu Madrid priznal, že mužstvo sa už sústredí na začiatok kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska, ktorá sa začne o dva mesiace. Úradujúci majstri Európy prehrali v pondelok v súboji finalistov ostatného šampionátu s Talianmi (0:2).

„Bola to pre nás ťažká rana. Prevláda v nás pocit, že sme mohli postúpiť do štvrťfinále. Nechcem však zneuctiť úspech Talianov, tí hrali naozaj dobre,“ vyhlásil Ramos pre denník Marca.

„V druhom polčase sme hrali s veľkým srdcom a mali svoje príležitosti na skórovanie, šťastie sa tentoraz od nás odklonilo. V ostatných rokoch sme však zažili krásne obdobie, vyhrali sme MS a dvakrát ME,“ dodal 30-ročný rodák z Andalúzie.

Odchovanec FC Sevilla odmieta silnejúce hlasy, že v španielskom tíme by malo dôjsť k hráčskej obmene. „Je ľahké súdiť s miskou čipsov na gauči. Nie som presvedčený o tom, či je potrebné niečo zmeniť alebo nie. Ako povedal Napoleon, víťazstvo má mnoho otcov, ale prehra je sirota. Po prehrách je najlepšie hovoriť menej. Dôležité je nestratiť ambíciu vyhrávať. Musíme veriť v naše schopnosti pred začiatkom kvalifikácie MS 2018. Chceme konkurovať najlepším nielen na papieri,“ skonštatoval úradujúci víťaz Ligy majstrov.

debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Sergio Ramos