Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Náš tip! Francúzi nepodľahnú veľkému tlaku. Ani súperovi

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy prvého hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

10.06.2016 10:00
debata

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Francúzsko – Rumunsko: Otváracie zápasy na veľkých šampionátoch zväčša veľa futbalovej krásy neprinášajú. Starať by sa o ňu mali predovšetkým Francúzi. Útok domácich bude čeliť najlepšej obrane z kvalifikácie. Rumuni v nej inkasovali len dvakrát. Zverenci Didiera Deschampsa ju však prekonajú. A nie raz. Napriek tomu, že budú pod tlakom vypredaných tribún na štadióne Saint-Denis.
Tip na výsledok: 2:0

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Francúzsko – Rumunsko: Rumuni síce inkasovali v kvalifikácii iba dvakrát, ale v skupine pri všetkej úcte k Severnému Írsku a Maďarsku silného súpera nemali. V priateľských stretnutiach proti Taliansku (2:2) a Ukrajine (3:4) už ich obrana tak pevná nebola. A nebude ani v zápase proti Francúzsku. Griezmann si po neúspešnom finále Ligy majstrov napraví chuť a Rumuni, ktorí s nostalgiou spomínajú na éru Hagiho, Popesca a Petresca, odídu z Paríža s vysokou prehrou.
Tip na výsledok: 4:0

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE.

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse
debata chyba