Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Francúzi nepodľahnú veľkému tlaku. Ani súperovi

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy prvého hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

10.06.2016 10:00
debata

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Francúzsko – Rumunsko: Otváracie zápasy na veľkých šampionátoch zväčša veľa futbalovej krásy neprinášajú. Starať by sa o ňu mali predovšetkým Francúzi. Útok domácich bude čeliť najlepšej obrane z kvalifikácie. Rumuni v nej inkasovali len dvakrát. Zverenci Didiera Deschampsa ju však prekonajú. A nie raz. Napriek tomu, že budú pod tlakom vypredaných tribún na štadióne Saint-Denis.
Tip na výsledok: 2:0

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Francúzsko – Rumunsko: Rumuni síce inkasovali v kvalifikácii iba dvakrát, ale v skupine pri všetkej úcte k Severnému Írsku a Maďarsku silného súpera nemali. V priateľských stretnutiach proti Taliansku (2:2) a Ukrajine (3:4) už ich obrana tak pevná nebola. A nebude ani v zápase proti Francúzsku. Griezmann si po neúspešnom finále Ligy majstrov napraví chuť a Rumuni, ktorí s nostalgiou spomínajú na éru Hagiho, Popesca a Petresca, odídu z Paríža s vysokou prehrou.
Tip na výsledok: 4:0

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE.

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse
debata chyba