Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Futbalisti sa pred tréningom fotili v oblekoch. Od Kucku dostali darček

Slovenskí reprezentanti, ktorí sa pripravujú na premiérovú účasť na majstrovstvách Európy, majú okrem tradičných futbalových povinností aj iné pred začiatkom blížiaceho sa športového sviatku vo Francúzsku (10. júna - 10. júla).

02.06.2016 20:48
debata

Vo štvrtok ešte pred otvoreným tréningom v Senci absolvovali spoločné i individuálne fotenie v oblekoch. „Nezaobišlo sa to bez obligátneho hľadania správnych ľudí, ktorí vedia uviazať kravatu, pomôžu so zháňaním "obuváka“ a iných veselých príhod," referuje oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Po obede si všetkých spoluhráčov a aj členov realizačného tímu zavolal stredopoliar AC Miláno Juraj Kucka, aby im odovzdal svoj darček ako pripomienku na úspešnú kvalifikáciu na ME – talianske hodinky so slovenským motívom z limitovanej edície. „Každý z obdarovaných má na hodinkách vygravírované svoje meno,“ uvádza sa na webe SFZ. Vo štvrtok večer o 20.00 h čakala na „slovenských sokolov“ autogramiáda v City Arene v Trnave.

Poslednou zápasovou previerkou pre slovenskú futbalovú reprezentáciu bude v sobotu 4. júna o 20.45 h medzištátny prípravný duel v Trnave proti ďalšiemu účastníkovi ME Severnému Írsku. Výprava SR odcestuje na šampionát do Francúzska v pondelok 6. júna.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Kucka #slovenská futbalová reprezentácia #ME 2016 vo futbale