Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Slováci prvý raz kompletní. Prišiel aj Mak

Prvý raz od začiatku prípravy na finálový turnaj majstrovstiev Európy je slovenský tím kompletný. Po dvoch dňoch voľna sa stretli reprezentanti na zraze v Senci a odštartovali poslednú časť prípravy pred odletom do Francúzska.

01.06.2016 19:14
Radosť, Slovensko, futbalisti, slovenskí... Foto: ,
Slovenskí futbalisti sa tešia z tretieho gólu Juraja Kucku.
debata

Po týždňovom sústredení v rakúskom Windischgarstene a nedeľňajšom stretnutí v nemeckom Augsburgu, v ktorom zdolali zverenci Jána Kozáka aktuálnych majstrov sveta 3:1, dostali hráči dva dni voľna. V stredu popoludní už absolvovali zatvorený tréning. Chýbala na ňom už štvorica, ktorá sa do nominácie nedostala – Lukáš Tesák, Erik Sabo, Matúš Bero a Adam Zreľák.

Trénerovi Kozákovi sa prihlásilo všetkých 23 nominovaných hráčov, teda prvý raz aj Róbert Mak, ktorý doteraz chýbal, mal povinnosti vo svojom gréckom klube PAOK Solún, ktorý bojoval v dodatkovej súťaži o účasť v Ligy majstrov. V utorok už bez Maka v záverečnom stretnutí Solún remizoval s Panathinaikosom Atény 1:1 a to mu stačilo na prvé miesto v skupine i získanie miestenky v najprestížnejšej súťaži.

Vo štvrtok čaká hráčov fotenie v oblekoch i dresoch, popoludňajší tréning a večer od 20.00 sa uskutoční v trnavskom nákupnom centre vedľa štadióna Antona Malatinského veľká autogramiáda, na ktorej sa môžu fanúšikovia stretnúť s reprezentačným tímom. Okrem získania autogramu sa môžu zapojiť aj do vedomostnej súťaže o ceny. Môžu si tiež kúpiť dresy i šály alebo ďalšie suveníry.

Slovenských reprezentantov čaká pred odletom do Francúzska ešte posledné prípravné stretnutie. V generálke na šampionát privítajú najbližšiu sobotu Severné Írsko v Trnave. Prvý zápas na šampionáte ich čaká v sobotu 11. júna – v historickej premiére nastúpia proti Walesu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Róbert Mak #slovenská futbalová reprezentácia