Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stoch opustil tréningový kemp. Zomrela mu mama

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák uvoľnil krídelníka Miroslava Stocha na hráčovu žiadosť pre vážne rodinné dôvody z tréningového kempu v rakúskom Windischgarstene pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) a májovými medzištátnymi prípravnými stretnutiami s Gruzínskom (27. 5. v rakúskom Welse) a Nemeckom (29. 5. v Augsburgu).

24.05.2016 11:51 , aktualizované: 18:54
Miroslav Stoch Foto:
Miroslav Stoch.
debata

Oficiálna prezentácia Slovenského futbalového zväzu (SFZ) na facebooku neskôr konkretizovala, že dôvodom bolo úmrtie mamy Miroslava Stocha. „Hráči aj realizačný tím slovenskej futbalovej reprezentácie vyjadrujú úprimnú sústrasť Miňovi Stochovi k úmrtiu jeho mamy,“ uviedol SFZ na facebooku.

„Je to pre nás šokujúca správa. Ťažko niečo k tomu povedať. Dúfame, že to Miňo zvládne, bude silný a že sa medzi nás vráti a ukáže svoju silu opäť aj na ihrisku,“ povedal stredopoliar Juraj Kucka.

„Ďakujem všetkým ľuďom, ktorí mi v tejto pre mňa veľmi ťažkej chvíli vyjadrili svoju spoluúčasť. Zároveň si dovolím všetkých požiadať o rešpektovanie môjho súkromia, je to veľmi osobný okamih a verím, že pochopíte moju ďalšiu zdržanlivosť vo verejnom vyjadrovaní. Ďakujem vám za pochopenie,“ uviedol Stoch prostredníctvom oficiálnych informačných prostriedkov SFZ.

Smutná udalosť v rodine Miroslava Stocha v utorok zatienila aj oslavu 33. narodenín záložníka Viktora Pečovského z MŠK Žilina.

Tréner Ján Kozák už má k dispozícii aj obrancu nemeckého klubu Hertha Berlín Petra Pekaríka, ktorý si po skončení sezóny musel splniť ďalšie klubové povinnosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Stoch #ME 2016 vo futbale #Peter Pekarík