Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pozrite si Ronaldove skraty! Hviezda Portugalska zahodila aj nemožné

Za Real Madrid súkal jeden gól za druhým, no v portugalskej reprezentácii sa mu nedarí. Cristiano Ronaldo sa na európskom šampionáte zatiaľ trápi, keď po streleckom mlčaní proti Nemecku nedal gól ani v súboji s Dánskom, hoci šancí na to mal až-až.

13.06.2012 21:41
Cristiano Ronaldo Foto:
Proti Česku vedie Portugalcov kapitán Cristiano Ronaldo.
debata (3)

Počas kvalifikácie na EURO strelil sedem gólov a na tri prihral, v poslednej sezóne Primera División napol sieť súperových brankárov neuveriteľných 46-krát. Na kontinentálnom šampionáte mu ale pušný prach akoby zlyhal.

Po tom, čo sa si v úvodnom dueli proti Nemecku nedostal do ani jednej tutovky si v dueli s Dánskom (3:2) vypracoval dve stopercentné tutovky, ale v obidvoch zlyhal!

Nagelovaná superstar pritom žiari pohybom a aktivitou, portugalský kapitán vytvára šance pre spoluhráčov, no jeho efektivita v zakočení je tragická. Proti severanom sa do prvej čistej šance dostal v úvode druhého polčasu, keď sa rútil na bránku súpera, ale brankár Andersen jeho nájazd kryl.

Zlyhanie Cristiana Ronalda č.1

Ešte väčšiu šancu mal v 78. minúte, keď sa po krásnej prihrávke od Naniho ocitol zoči-voči dánskemu gólmanovi, mohol sa ho spýtať, kam to chce, no namiesto toho, aby strelil svoj premiérový gól na turnaji poslal loptu úplne vedľa bránky. Navyše keď o pár sekúnd Dán Nicklas Bendtner vyrovnal na 2:2, mohol sa Ronaldo pod zem prepadnúť.

Zlyhanie Cristiana Ronalda č.2

Našťastie jeho, ako aj celé Portugalsko vykúpil tri minúty pred koncom striedajúci Varela. I tak však platí, že zatiaľ čo v Reale dal Ronaldo gól „aj zo šatne“, v reprezentácii má „formu“ akoby hrával roky v najvyššej slovenskej súťaži.

3 debata chyba