Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Písali mi po zápasoch aj po zranení, vrátil sa Škriniar k rokovaniam s PSG. Nosil kapitánsku pásku a jednou nohou bol preč, soptia v Interi

Už len niekoľko hodín zostáva do súťažného debutu Milana Škriniara v drese parížskeho Saint-Germain.

10.08.2023 11:10
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar na tréningu PSG.
debata (2)

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie by nemal chýbať v zostave Luísa Enriqueho na sobotňajší duel proti Lorientu (21.00).

„Som pyšný a šťastný, že som členom klubu takého kalibru. Rád by som tu zostal čo najdlhšie a bol členom rodiny. Chcem v Paríži vyhrať všetko, čo sa dá,“ vyhlásil Škriniar pre Le Parisien.

Pod Eiffelovou vežou podpísal lukratívny päťročný kontrakt. Podľa portálu capology.com by mal byť piatym najlepšie zarábajúcim hráčom Ligue 1.

06. Slovan vs Haifa Čítajte viac Weiss hovoril o súperovi, aký ešte na novom Tehelnom poli nebol. Pred odvetou v Izraeli skloňuje slovo zázrak

Škriniar by mal mesačne zarobiť viac ako 300-tisíc eur, ročne by si mal prísť na 16,3 miliónov eur. V hre je navyše aj výkonnostný bonus za 3,6 milióna.

Lepšie sú na tom iba Škriniarovi noví spoluhráči – Kylian Mbappé (72 mil. eur ročne), Neymar (56 mil.), Lucas Hernandéz (19 mil.) a kapitán Marquinhos (16,8 mil.).

Dvadsaťsedemročný stopér podpísal lukratívny kontrakt aj napriek tomu, že záver uplynulej sezóny vynechal kvôli zraneniu a operácii chrbta.

„Nemusíte sa báť, mám sa dobre. Rýchlo po operácii som sa vrátil na trávnik, odohral dve stretnutia s reprezentáciou a tiež sa pripravoval s tímom od prvého dňa,“ usmieval sa Škriniar.

Barbora Hrončeková, manželka Milana Škriniara Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Tínedžerská láska, ktorá prerástla až k...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Paríž Saint-Germain #Milan Škriniar