Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Frustrovaný Weiss po debakli: Trénersky najhorší zápas. Človek niečo očakáva, ale realita je iná

Posledný augustový deň priniesol jeden z najhorších výsledkov v klubovej histórii Slovana Bratislava čo sa týka pôsobenia v európskych pohároch.

01.09.2023 07:55
weiss Foto:
Vladimír Weiss st. nemal na pozápasovej tlačovke dobrú náladu.
debata (28)

Slovan po domácej výhre 2:1 prehral na ihrisku Arisu Limassol vysoko 2:6 a nepostúpil do skupinovej fázy Európskej ligy. Slovenský šampión sa tak rovnako ako vlani predstaví v Európskej konferenčnej lige.

S výsledkom nebol pochopiteľne spokojný ani kouč Slovana Vladimír Weiss st.

„Prehrali sme s lepším mužstvom. Zápas nám nevyšiel, sklamali sme herne. Boli sme pripravení na to, čo sa ukázalo, kde je Aris silný. Zle sme však bránili, vyvodím z toho dôsledky,“ reagoval Weiss do kamery RTVS.

Zápasy Slovana a Trnavy v obrazoch Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Momentka zo zápasu Slovana v Limassole. Belasí...

Slovan doplatil na veľké množstvo individuálnych chýb. V polovici prvého polčasu dostal za tri minúty dva góly, tretí inkasoval tesne pred prestávkou.

"Zle sme bránili v úvode, dostali sme sa dva rýchle góly. Hoci sme skorigovali, v poslednej sekunde prvého polčasu sme inkasovali z rohu.

Za stavu 2:1 sme mali prežiť polčas, možno by to bolo iné, ale to už je teraz jedno. Stalo sa, musíme sa pozerať do budúcnosti," pokračoval Weiss pre telerozhlas.

SR Futbal EKL play off odveta Dnipro 1 Trnava KEX Čítajte viac Potupa pre slovenského šampióna, zostala mu opäť len tretia liga. Ukrajinci nariekajú nad červenými kartami

Výsledok 2:6 znamenal pre Slovan jednu z najťažších prehier na európskej scéne v klubovej histórii. Weiss po zápase netajil frustráciu.

„Pre mňa najhorší zápas trénersky, i zážitok. Človek niečo očakáva, ale realita je iná. Ale vždy je niečo pre niečo, uvidíme čo ďalej. Za výsledky a zloženie mužstva je zodpovedný tréner, nechcem šiť veci horúcou ihlou. Uvidíme, čo bude ďalej,“ dodal Weiss.

Slovan sa dozvie mená súperov v skupine Európskej konferenčnej ligy na piatkovom žrebe . V osudí bude aj Trnava, ktorá postúpila do EKL cez ukrajinské Dnipro.

Slovan sklamal, Trnava uspela - ohlasy médií Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Potupa pre slovenského šampióna, zostala mu...
28 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #európska liga UEFA #Vladimír Weiss st.