Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Problém pre Parížanov. Neymar sa zranil a v Barcelone si nezahrá

Brazílsky futbalista Neymar nepomôže Parížu St. Germain v úvodnom stretnutí osemfinále Ligy majstrov proti FC Barcelona.

11.02.2021 17:12
Neymar Foto: ,
Neymar padá po faula Alvara z Marseille.
debata

Vedenie klubu informovalo o absencii kľúčového hráča tímu na druhý deň po zápase Francúzskeho pohára s SM Caen, ktorý 29-ročný útočník nedohral pre svalové zranenie.

Neymar musel opustiť ihrisko v 59. minúte, podľa trénera PSG Mauricia Pochettina mal problémy so stehenným svalom.

Rozsah zranenia odhalia až ďalšie vyšetrenia, v žiadnom prípade sa však nestihne dať do poriadku do budúceho utorka, keď je na programe úvodný osemfinálový súboj na Camp Nou.

Príjmy futbalových klubov v minulej sezóne Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juventus: 397,9 milióna eur.

„Podľa prvých odhadov lekárov by mal Neymar pauzovať zhruba 15 dní, no dĺžka maródky sa pokojne môže predĺžiť. V tejto chvíli nie je isté ani to, či stihne odvetu v Paríži (10. marca),“ informoval portál lequipe.fr.

Údernosť ofenzívy PSG zrejme poznačí aj absencia Angela Di Mariu, argentínskeho krídelníka vyradilo zranenie stehenného svalu.

Neymar bude tímu chýbať v tejto fáze súťaže už tretíkrát v priebehu štyroch sezón. Vlani, aj vďaka jeho líderskému prínosu vo vyraďovacej fáze, dokráčal PSG až do finále.

Futbalová jedenástka roka 2020 (L'Equipe) Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Manuel Neuer (Bayern Mníchov).

V ňom chýbal jeden gól a následné úspešné predĺženie, resp. rozstrel, aby sa tešil zo zisku trofeje na úkor Bayernu Mníchov.

Parížania majú Barcelone čo oplácať, v osemfinále LM 2016/2017 vyhrali nad katalánskym klubom doma 4:0, no odvetu absolútne nezvládli a po debakli 1:6 vypadli.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona #Paríž St. Germain