Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tradičné značky v karanténe. Liga majstrov je v ohrození

Budúcotýždňové odvety osemfinále futbalovej Ligy majstrov medzi Manchestrom City a Realom Madrid a Juventusom Turín a Olympiquom Lyon sa neuskutočnia v plánovanom termíne v utorok 17. marca.

12.03.2020 18:45
Ronaldo, Foto: ,
Cristiano Ronaldo (vľavo) a Gonzalo Higuaín si po prehre Juventusu na pôde Lazia Rím mali čo povedať.
debata

Dôvodom sú obavy z nového koronavírusu, keďže hráči Realu a Juventusu sú v karanténe. Hráči kráľovského veľkoklubu mohli prísť v tréningovom centre Ciudad Real Madrid do kontaktu s jedným z basketbalistov „bieleho baletu“, ktorého testovali pozitívne na nový koronavírus.

Do karantény by mali povinne ísť všetci zamestnanci Realu Madrid, ktorí pracujú v tréningovom centre. Taliansky klub sa ocitol v karanténe, keď koronavírus odhalili u jeho hráča Danieleho Ruganiho.

Prvý hráč Serie A s touto diagnózou hral naposledy 22. februára, ale minulú nedeľu sedel s ostatnými náhradníkmi na lavičke v šlágri kola proti Interu Miláno.

Za hostí odohral celý zápas slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar. Rugani bol aj na lavičke v prvom osemfinálovom zápase LM v Lyone v stredu 26. februára.

Rugani je aj vôbec prvý známy prípad infikovaného futbalista z top líg Európy, navyše je aj reprezentant, za Taliansko nastúpil v siedmich zápasoch.

Klub vydal informáciu, že Ruganiho izolovali a aj „všetkých, ktorí s ním boli v kontakte“. V karanténe v rodnom Portugalsku musí zostať aj hviezdny Cristiano Ronaldo.

Kanonier Juventusu po výhre 2:0 nad Interom odcestoval do Madeiry za matkou, ktorá mala začiatkom marca mozgovú príhodu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Real Madrid #manchester city #Olympique Lyon