Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo pred žrebom: Real je výnimočný tím, ale teraz sa s ním nechcem stretnúť

Útočník Cristiano Ronaldo dúfa, že s futbalistami Juventusu vyzve svoj bývalý tím Real Madrid až v májovom finále Ligy majstrov.

12.12.2019 14:41
debata
Usporiadateľ zápasu v Leverkusene pacifikuje... Foto: Reuters, THILO SCHMUELGEN
Cristiano Ronaldo Usporiadateľ zápasu v Leverkusene pacifikuje narušiteľa, ktorý sa chce dostať ku Cristianovi Ronaldovi.

Naraziť na „Biely balet“ by však tridsaťštyriročný Portugalčan mohol už v osemfinále, o ktorého zložení rozhodne pondelkový žreb.

„Real je výnimočný tím, ale radšej by som sa s ním stretol až v neskoršej fáze. Najradšej až vo finále, pod to by som sa podpísal,“ povedal Ronaldo pre Sky Sport Italia. S „Los Blancos“ vyhral súťaž štyrikrát, ďalší triumf pridal s Manchestrom United.

Ronaldov gól pomohol Juventusu v záverečnom kole základnej skupiny k stredajšej výhre 2:0 v Leverkusene. Ako niekoľkokrát predtým, aj počas stredajšieho zápasu sa dostali na ihrisko dvaja fanúšikovia, ktorí sa s ním chceli odfotiť. Portugalská hviezda však ich nápadom nadšená nebola:

Turínsky klub ovládol D-skupinu a pri žrebe bude medzi nasadenými. Real skončil v skupine druhý. Okrem madridského celku môžu „Bianconeri“ v osemfinále naraziť na Chelsea, Dortmund, Lyon alebo Tottenham.

Ronaldo sa už zbavil zdravotných problémov, ktoré ho v predchádzajúcich týždňoch limitovali. Kvôli nim v novembri nedohral duely s AC Miláno v talianskej lige a s Lokomotivom Moskva v Lige majstrov. Na duel Serie A v Bergame nenastúpil.

„Cítim sa dobre, fyzické problémy pominuli. Štyri týždne som mal bolesti, ale teraz už som v poriadku. Tímu sa darí, v druhej polovici proti Leverkusenu sme hrali dobre, vyhrali sme skupinu a veci sa v môj prospech zlepšujú. Viac si teraz verím a dúfam, že v tom budem pokračovať,“ uviedol Ronaldo.

Užíva si spoluprácu s útočnými parťákmi Paulom Dybala a Gonzalo Higuaín. „Skvele si rozumieme, s oboma rád hrám. Na ihrisku máme veľa zábavy. Kto ale nastúpi, záleží na trénerovi (Mauriziovi Sarrim) a to musíme rešpektovať,“ skonštatoval majster Európy z roku 2016.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo