Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štadión pod Vezuvom sa otriasal. Vrátila sa legenda

Neapol sa nachádza v kríze, stolička pod trénerom Carlom Ancelottim sa trasie. Nečudo, že keď hlásateľ pred posledným zápasom skupiny Ligy majstrov vyhlasoval základnú jedenástku SSC, štadiónom San Paolo sa neniesol tradičný hromový hukot. Zmenila to až milá udalosť a návrat klubovej legendy Mareka Hamšíka.

10.12.2019 21:22
Hamšík, Foto: ,
Marek Hamšík sa pred zápasom proti Genku v Lige majstrov vrátil do Neapola.
debata

Keď známy neapolský hlásateľ Decibel Bellini vykričal krstné meno kapitána slovenskej reprezentácie, z tribún sa ozvalo úderné „Hamšík!“ Nebola to prvá príležitosť, keď fanúšikovia SSC prejavili bezhraničnú priazeň odchovancovi Jupie Podlavice.

Kreatívny stredopoliar, ktorý v Neapole strávil dlhých takmer 12 rokov, dostal na pamiatku špeciálny dres a na veľkoplošnej obrazovke nechýbalo video s najpamätnejšími okamihmi Hamšíka v neapolskom drese.

„Lomcovali mnou emócie. Pri sledovaní videa sa mi chvelo srdce. Ďakujem. Neapol sa stal mojim druhým domov a mám radosť z každého návratu sem,“ povedal Hamšík podľa portálu goal.com.

Trápiacemu sa tímu prítomnosť bývalého kapitána pomohla. Neapol zvíťazil nad Genkom suverénne 4:0 a postúpil do jarného osemfinále. Po debakli na druhej strane smútil Patrik Hrošovský, ktorý odohral celé stretnutie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

LEGEND! #ForzaNapoliSempre

Príspevok, ktorý zdieľa SSC Napoli (@officialsscnapoli),

debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Marek Hamšík #SSC Neapol #KRC Genk