Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bizarná situácia. Paríž môže utvoriť nový rekord Ligy majstrov

Po reprezentačnej prestávke sa hráči vrátili k svojim zamestnávateľom. Členovia šestnástich tímov si v dnešných zápasoch 3. kola skupinovej fázy Ligy majstrov budú plniť klubové povinnosti na tej najvyššej úrovni.

22.10.2019 12:58
PSG futbal Foto: ,
Gólová radosť hráčov PSG.
debata (1)

Patria k nim aj hviezdy parížskeho Saint-Germain. Partia okolo Neymara, Kyliana Mbappého, Edinsona Cavaniho či Keylora Navasa sa dnes od 21.00 (prenos vysiela Orange Sport) predstaví na ihrisku belgického vicemajstra FC Bruggy.

O motiváciu nemá núdzu. A to nielen vďaka tučným prémiám či prestíži. Ak Parížania dnes večer vyhrajú a v súbežne hranom druhom dueli A-skupiny remizuje Galatasaray Istanbul s Realom Madrid, postúpia do vyraďovacej fázy už po troch zápasoch.

Nikomu v histórii sa podobný kúsok ešte nepodaril. Parížania by po výhrach nad Realom (3:0) a v Istanbule (1:0) mali po troch zápasoch plný počet bodov. Zvyšní súperi zhodne po dva. Ak by aj zverenci Thomasa Tuchela prehrali vo zvyšných troch zápasoch, skončili by najhoršie druhí.

"O tom som nevedel,“ pripustil pred zápasom kouč PSG. "Je to zaujímave, ale pre nás sa nič nemení. Musíme vyhrať a nepremýšľať nad ostatnými,“ doplnil Tuchel.

Bude sa po dnešku radovať?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Galatasaray Istanbul #Paríž Saint-Germain #FC Bruggy