Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aubameyanga vytočil riaditeľ Dortmundu: Nehovor o peniazoch, ty klaun

Do stovky zásahov v nemeckej Bundeslige mu chýbali dva góly. Na dosiahnutie úctyhodnej štatistiky mu stačilo štyri a pol roka v Borussii Dortmund. Stal sa miláčikom fanúšikov žlto-čiernej armády. Potom Pierre-Emerick Aubameyang požiadal o rozvod.

03.10.2019 15:40
Pierre-Emerick Aubameyang Foto: ,
Pierre-Emerick Aubameyang bol svojho času miláčikom fanúšikov Borussie Dortmund.
debata

Odchod gabonského strelca zo Signal Iduna Parku pripomínal strastiplný pôrod. Vestfálsky klub s odchodom najväčšej hviezdy nesúhlasil. Aubameyang začal trucovať, až si transfer do londýnskeho Arsenalu vynútil nasilu. Spôsob ukončenia spolupráce zanechal napriek krásnym rokom horkú pachuť.

„Aubameyang si po prestupe do Arsenalu počína dobre. Musí byť šťastný, keď sa pozrie na stav svojho bankového konta. Avšak, v stredy sleduje Ligu majstrov len v televízii. To musí bolieť,“ nechal sa počuť riaditeľ Borussie Dortmund Hans-Joachim Watzke.

Reakcia Aubameyanga prišla rýchlo. Funkcionárovi nechal odkaz na svojom oficiálnom účte na twitteri.

„Je lepšie pre teba, že som nikdy nehovoril o skutočnej príčine, prečo som opustil Dortmund. Watzke, ty jeden klaun. Pamätám si, ako si tvrdil, že nikdy nepredáme Ousmana (Dembélého). Potom si uvidel viac ako 100 miliónov a ako prvý si zhrabol prachy. Takže prosím, nehovor o peniazoch. Nechaj ma na pokoji.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Bundesliga #Borussia Dortmund #Pierre-Emerick Aubameyang #Arsenal FC #Hans-Joachim Watzke