Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemohúcnosť Bala, Benzemu či Hazarda? Zidane má divný pocit

Futbalisti Realu Madrid prvýkrát od roku 2006 vstúpili do skupiny Ligy majstrov prehrou. Pri tej stredajšej 0:3 s Parížom St. Germain navyše ani raz netrafili bránku.

19.09.2019 10:51
Karim Benzema Foto: ,
Karim Benzema počas zápasu s Parížom St. Germain.
debata (1)

Tréner španielskeho tímu Zinedine Zidane preto nešetril kritikou.

„Súper bol lepší úplne vo všetkom. Štýlom hry, v zálohe…“ citovala Zidana agentúra Reuters.

„Ale čo ma nahnevalo úplne najviac, bolo naše nasadenie. Úplne nám chýbalo a na takej úrovni a v takom zápase sa niečo také jednoducho nesmie stať,“ pridal štyridsaťsedem­ročný kouč.

Realu pritom všetko hralo do karát. Domácim chýbalo hviezdne útočné trio Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani, napriek tomu hráči Paríža St. Germain dokázali zvíťaziť vďaka dvom gólom Ángela Di Maríu a neúnavnej práci záložníkov Idrissa Gueyeho a Marca Verrattiho.

„Súper si vždy vytvorí nejaké šance a Paríž St. Germain na to má veľmi dobrých hráčov. Ale my sme hrali bez zápalu,“ uznal Zidane.

„Samozrejme, že sa môže sa stať, že vám zápas nevyjde a hráte zle. Ale vďaka bojovnosti môžete byť stále v hre,“ dodal.

„My máme v útoku hráčov ako Gareth Bale, Karim Benzema, Eden Hazard a nevytvorili sme si jedinú poriadnu šancu. Z toho mám jednoducho divný pocit,“ povedal kouč Realu.

„Dnes sme sa vôbec nedostali do zápasu, ale vyhrávame i prehrávame spoločne, a aj keď je ťažké takú prehru stráviť, tak už musíme myslieť na ďalší zápas,“ dodal.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Paríž St. Germain