Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dokáže nádherné veci. Di María pomohol rozobrať Real

Zostreliť bývalý klub a tešiť sa z toho? Žiaden problém.

18.09.2019 23:20
Di María Foto: ,
Krídelník PSG Ángel di María strelil dva góly do siete Realu Madrid.
debata

Bol jedným z prvých hráčov, ktorí uverili odvážnemu projektu katarských šejkov vlastniacich Paríž Saint-Germain. Cez Benficu Lisabon, Real Madrid a Manchester United sa v auguste 2015 vybral na skusy pod Eiffelovu vežu.

V stredu večer sa v jej okolí skloňovalo najmä jeho meno. Ángel di María v šlágri Ligy majstrov zostrelil Real dvomi gólmi a prispel k víťazstvu 3:0.

Odchovanec i rodák z Rosária urobil maximum pre to, aby nahradil trojicu zranených opôr Edinson Cavani – Neymar – Kylian Mbappé.

Di Maríova prvá hviezdna chvíľa prišla v 14. minúte. Po krátkej a rýchlej kombinácii po osi Mauro Icardi – Juan Bernat nachytal veľký obdivovateľ Lionela Messiho gólmana hostí Thibauta Courtoisa.

O niekoľko minút sa mohlo začínať odznova, lenže priamemu kopu Garetha Bala chýbali decimetre do šibenice. Zahrmelo na jednej strane, udrelo na druhej. A opäť to bol tridsaťjedenročný pravý krídelník PSG.

Jeho skvelé spracovanie a presná strela k žrdi poriadne rozradostila indisponovanú dvojicu Neymar a Mbappé v jednej z lóži. Dvakrát im však zamrzli úsmevy na tvári. Góly Garatha Bala aj Karima Benzemu nakoniec neboli kvôli ruke, respektíve ofsajdu uznané.

„Všetci vieme, aký je pre nás dôležitý. Keď je vo forme, pomáha nám víťaziť. Ángel dokáže nádherné veci,“ vravel pred časom Mbappé.

Di María opäť ukázal, že Francúzove slová platia aj teraz. Veď v stom zápase v európskych pohároch zariadil jedno z najcennejších víťazstiev.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #PSG #Ángel di María