Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Nepodržali ho spoluhráči ani autobusár. Messiho zabudli na štadióne

"Nikto si to nedokáže vysvetliť. Lionel Messi sa v Liverpoole iba prechádzal, Luis Suárez neustále padal, Ivan Rakitič zakopával o trávnik a Gerard Piqué robil vzadu chybu za chybou," napísal po potupe Barcelony poľský Przeglad Sportowy.

08.05.2019 10:53
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi mal v utorok v Liverpoole skutočne dlhý večer.
debata

Horor, ktorý vyplní najtemnejšie kapitoly histórie FC Barcelona. Aj tak by sa dala zhrnúť odveta semifinále Ligy majstrov na liverpoolskom Anfielde. Katalánci škandalózne zahodili do koša náskok 3:0 z prvého zápasu a po prehre 0:4 zostali stáť pred bránami madridského finále.

Lionel Messi na anglickej pôde úplne nevyhorel. Spomedzi Barcelončanov mal najlepšie štatistiky, médiá mu dali po zápase najvyššie známky. Priemerný štandard fenomenálneho Argentínčana v spojitosti s mizerným výkonom jeho spoluhráčov znamenali pre už istého španielskeho majstra katastrofu.

Kým napríklad stredopoliar Sergio Busquets s hanbou predstúpil pred novinárov a ospravedlňoval sa fanúšikom, Messi musel po stretnutí absolvovať antidopingovú kontrolu. Po nej mlčiac prešiel mixzónou, kde sa médiá márne snažili dostať slovko od päťnásobného najlepšieho futbalistu planéty.

Messi smeroval do tímového autobusu, no ten v útrobách štadióna nenašiel. Bol už totiž na ceste na letisko. Informovali o tom viaceré médiá vrátane Daily Mirror. Tridsaťjedenročný kapitán Barcelony podľa zdrojov zamieril na letisko napokon po vlastnej linke.

TV Pravda: S kamerou sme sa v pravidelnej rubrike Týždeň v športe vybrali za slávnym slovenským futbalovým klubom – Inter Bratislava. Chcete vedieť, kde dnes pôsobí? Pozrite si našu videoreportáž.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #autobus #FC Liverpool #Lionel Messi