Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Príliš silná Barcelona? Klopp: Neviem, či dokážeme hrať lepšie

Len torzo tímov dokázalo na Camp Nou prevýšiť Barcelonu v držaní lopty aj v streleckých pokusoch. Liverpool to v stredajšom prvom semifinále Ligy majstrov dokázal. Napriek tomu opustil Katalánsko s nádielkou 0:3.

02.05.2019 07:05 , aktualizované: 10:22
Jürgen Klopp, Lionel Messi Foto: ,
Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp po prehre s Barcelonou objíma famózneho Lionela Messiho.
debata (3)

„Neviem, či dokážeme hrať lepšie,“ cituje BBC pozápasové slová trénera Liverpoolu Jürgena Kloppa. Jeho tím do 75. minúty prehrával len o gól, keď sa v 26. minúte presadil bývalý hráč „The Reds“ Luis Suárez. V záverečnej štvrťhodine však dvakrát zaúradoval fenomenálny Lionel Messi a rozhodol o triumfe Barcelony rozdielom triedy.

"Myslím si, že to bol náš najlepší zápas na ihriskách súperov v Lige majstrov. A to vrátane minulej sezóny. Hráčom som po zápase povedal, že som hrdý na spôsob ich hry. Hrať týmto štýlom proti takémuto súperovi, som za to šťastný.

V zásade to však nikoho nezaujíma – možno len futbalových fanatikov – pretože dôležitý je výsledok a my sme prehrali 0:3," dodal Klopp, ktorý v minulom ročníku doviedol Liverpool do finále Ligy majstrov.

Aby to zopakoval, bude potrebovať v budúcotýždňovej odvete zázrak.

Lionel Messi potvrdil status rozdielového hráča. Po dvojgólovom predstavení vyzdvihol jeho prínos i tréner Barcelony Ernesto Valverde: „Všetci vieme, čo Messi dokáže. Napriek tomu nás neprestáva prekvapovať. On bol opäť rozdiel a priviedol nás k víťazstvu.“

TV Pravda: Čo je za dominanciou Slovana vo futbalovej lige? Aké ďalšie ciele stoja pred klubom z Tehelného poľa? Aj na tieto otázky odpovedá v pravidelnej relácii Týždeň v športe tréner nového šampióna Martin Ševela.

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #fc barcelona #FC Liverpool #Jürgen Klopp