Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pyká za urážku rozhodcov. Neymar si nezahrá v úvodných zápasoch Ligy majstrov

Európska futbalová únia (UEFA) udelila brazílskemu útočníkovi Neymarovi trojzápasový trest v pohárovej Európe za to, že po vypadnutí Parížu Saint-Germain s Manchestrom United inzultoval videorozhodcov.

26.04.2019 19:21
Neymar, James Milner Foto: ,
Hviezda PSG Neymar.
debata

„Červení diabli“ prehrali v prvom osemfinále na Old Trafford 0:2, no v odvete na francúzskej pôde dokázali otočiť a po triumfe 3:1 sa tešili z postupu.

Neymar krátko po stretnutí na sociálnej sieti tvrdo zaútočil na videorozhodcov. Tí podľa neho v nadstavenom čase stretnutia v Parku princov nesprávne nariadili jedenástku pre United.

Neymar, ktorý pre zranenie sledoval duel z čestnej lóže, na instagram napísal: „Je to hanba. Do zápasu nasadia štyroch rozhodcov, ktorí nevedia nič o futbale, aby sledovali spomalené situácie. Rozhodne to nemala byť penalta.“ Ďalej pripojil aj nadávky.

PSG sa v nasledujúcej sezóne predstaví v skupinovej fáze Ligy majstrov, pričom Neymar by mal v prípade platnosti trestu vynechať prvé tri zo šiestich duelov.

TV Pravda: S kamerou sme sa v pravidelnej rubrike Týždeň v športe vybrali za slávnym slovenským futbalovým klubom – Inter Bratislava. Chcete vedieť, kde dnes pôsobí? Pozrite si našu videoreportáž.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Manchester United #Paríž St. Germain