Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nikdy o ňom nepochybujte. Rekordér Ronaldo splnil, čo sľúbil

Atlético Madrid nikdy neprehralo na európskej pôde s talianskym tímom. Ani raz sa mu nestalo, že by vypadol z pohárovej Európy, keď viedol pred odvetou o dva góly. Až kým sa nestretol s útočníkom Juventusu Cristianom Ronaldom.

12.03.2019 23:16
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo skompletizoval hetrik proti Atléticu gólom z penalty.
debata (2)

„Nech žije Ronaldo. Haha, tento chlapík… Nikdy o ňom nepochybujte!“ napísal na twitter bývalý stopér Manchestru United Rio Ferdinand. „Nenahraditeľný Ronaldo opäť skóroval. Podľa mňa je Cristiano najlepší hlavičkár, akého som kedy videl. Neuveriteľné,“ rozplýval sa jeho kolega z BT Sport Gary Lineker.

Portugalská hviezda v utorok večer opäť žiarila. V odvete osemfinále Ligy majstrov strelila ôsmy hetrik v kariére v tejto súťaži. Vyrovnala tak rekord Lionela Messiho. Čo je však najdôležitejšie – priviedla Starú dámu k víťazstvu 3:0 a postupu medzi najlepšiu osmičku.

Juventus a City sú vo štvrťfinále Ligy majstrov Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
1:0 pre Juventus. Cristiano Ronaldo otvára...

„Chcem odkázať fanúšikom, aby v utorok všetci mysleli pozitívne. Budeme potrebovať ich podporu. Náš tím je skvelý a plný sebavedomia a pre nás to môže byť špeciálna noc. Pripravte sa na comeback,“ povedal najlepší strelec histórie Ligy majstrov (121 gólov,) v rozhovore pre Juventus TV pred stretnutím.

Slovo dodržal. Päťnásobný víťaz Ligy majstrov urobil všetko pre to, aby nádej na šiesty triumf a celkovo tretí pre Juventus, nezhasla. V lete vymenil dres Realu za ten čierno-biely. Obrovská snaha vedenia Juventusu priniesla ovocie.

„Hral som aj v Premier League a môžem povedať, že v Serie A je najťažšie presadiť sa. Futbal je nevyspytateľný a nik nečakal, že prvý zápas proti ‚Atlétom‘ prehráme, chceme však doma odpovedať tým najlepším spôsobom,“ vravel pred výkopom Ronaldo.

Tisíce fanúšikov Starej dámy sa k nemu utiekali. A ďalšie ho budú najbližšie hodiny velebiť.

TV Pravda: Pozrite si videoreportáž zo slávnostného otvorenia Tehelného poľa:

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #atlético madrid