Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manko 0:2 nie je problém. Ronaldo hlási proti Atléticu veľký comeback

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo pripravuje fanúšikov talianskeho klubu Juventus Turín na veľký "comeback".

11.03.2019 12:54
2. Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Hoci „bianconeri“ v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov 2018/2019 podľahli Atléticu Madrid vonku 0:2 a skomplikovali si postupové ciele, tridsaťštyriročný hviezdny zakončovateľ verí, že účastník Serie A môže zvrátiť stav série na svoju stranu. Podariť sa mu to môže v utorňajšej odvete na domácej pôde.

„Chcem odkázať fanúšikom, aby v utorok všetci mysleli pozitívne. Budeme potrebovať ich podporu. Náš tím je skvelý a plný sebavedomia a pre nás to môže byť špeciálna noc. Pripravte sa na comeback,“ povedal najlepší strelec histórie Ligy majstrov (121 gólov, pozn.) v rozhovore pre Juventus TV.

V tejto sezóne sa však C. Ronaldo v najprestížnejšej európskej pohárovej súťaži presadil iba raz. Päťnásobný víťaz LM verí, že sezóna 2018/2019 bude pre „čierno-bielych“ úspešná.

„Myslím si, že zažívame fantastickú sezónu. V domácej súťaži sme na prvom mieste s 18-bodovým náskokom na druhý SSC Neapol a sme radi za to, ako sa nám darí. Stále bojujeme o víťazstvo v Serie A, ale aj v Lige majstrov. Futbal je nevyspytateľný a nik nečakal, že prvý zápas proti ‚Atlétom‘ prehráme, chceme však doma odpovedať tým najlepším spôsobom,“ doplnil C. Ronaldo.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #atlético madrid