Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Neymarovi sme dali šancu simulovať a zdržovať. Patrí to k nemu, znie z Liverpoolu

Futbalisti Liverpoolu podľa obrancu Andyho Robertsona v stredu v Lige majstrov chodili do súbojov s hráčmi Paríža St. Germain príliš agresívne, čím dali domácemu Neymarovi šancu simulovať a zdržovať.

29.11.2018 10:04
Neymar, James Milner Foto: ,
Hviezda PSG Neymar padá po súboji s Jamesom Milnerom z Liverpoolu.
debata

Anglický tím v Parku princov prehral 1:2 a premárnil možnosť zabezpečiť si v predstihu miesto v osemfinále.

Hráči Liverpoolu sa v stretnutí dopustili 20 faulov a dostali šesť žltých kariet, Robertson je ale presvedčený, že za rozkúskovanú hru mohlo predovšetkým simulovanie domácich.

„Keď sa dostali do vedenia, snažili sa zdržovať. Ale vo futbale môžete používať neférové ​​správanie, simulovanie. Tak to jednoducho je,“ povedal liverpoolsky obranca.

„Zaujímalo by ma, koľko času zdržiavali. Ale keď hráte proti Parížu St. Germain a najmä proti Neymarovi, tak s tým musíte počítať. A my sme si s tým neporadili,“ doplnil Robertson.

„Hnevalo nás, keď neustále padal. Ale patrí to k jeho hre a bolo na nás, aby sme sa s tým vyrovnali. Nedokázali sme kontrolovať agresivitu,“ dodal.

Neymar sa na výhre podieľal aj jedným gólom, keď po zásahu Juana Bernata zvýšil na 2:0.

Za hostí znížil z penalty v závere prvého polčasu James Milner. Boj o postup z C-skupiny je tak stále otvorený, pretože tabuľku vedie s deviatimi bodmi Neapol, Paríž St. Germain má na konte osem bodov a Liverpool šesť.

Bez šance na osemfinále je len posledná Crvena zvezda Belehrad. Liverpool v poslednom kole privíta doma Neapol, zatiaľ čo Paríž St. Germain zamieri do Srbska.

„Hráme na Anfielde, bude to ďalší výnimočný večer, pretože nás poženú fanúšikovia. A tak snáď uhráme výsledok, ktorý potrebujeme,“ uviedol kouč Liverpoolu Jürgen Klopp.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #FC Liverpool #Paríž St. Germain