Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar žiaril vo Wembley. Za jediný gól nemohol

Futbalisti Interu Miláno pricestovali do Londýna na dôležitý duel Ligy majstrov proti Tottenhamu s jasným cieľom - neinkasovať a získať vo Wembley minimálne bod.

28.11.2018 23:57
Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar v tomto súboji preskočil kompletný tím Tottenhamu.
debata

To sa im darilo takmer 80 minút. Domáci Spurs síce mali viac z hry, vytvorili si množstvo šancí, ale obrana Interu dirigovaná stopérskou dvojicou Milan Škriniar, Stefan de Vrij predvádzala výborný výkon.

Jediné zaváhanie prišlo desať minút pred koncom. Koučovi Tottenhamu Mauriciovi Pochettinovi vyšiel ťah so striedaním, keď unaveného Lamelu nahradil Eriksen. Dánsky stredopoliar bol napokon autorom víťazného gólu.

„Ťažko vybojované víťazstvo. Súper hral veľmi dobre v obrane. Ale my sme predviedli kvalitný výkon. Škoda, že sme neskórovali už v prvom polčase – šance sme na to mali. Dohrávali by sme pokojnejšie,“ vravel útočník Spurs Harry Kane.

Hamšík skóroval, Škriniar bol ako stena Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Neymar (vľavo) z PSG sa teší zo svojho gólu so...

Tottenham si dôležitou výhrou udržal šance na postup do osemfinále LM. „Čaká nás posledný zápas – proti Barcelone. Bude to náročné, ale bude to zábava. Vieme, o čo budeme hrať,“ vyhlásil strelec gólu Eriksen.

Interisti boli po zápase sklamaní. K cennému bodu z Wembley im chýbalo niekoľko minút.

„Hrali sme dobre. Veľká škoda, že sme v závere inkasovali. Myslím, že tak, ako sme zápas prehrali, sme ho mohli aj vyhrať. Postupový osud už nemáme vo svojich rukách. Každopádne, pôjdeme za výhrou a uvidíme, na čo to bude stačiť,“ reagoval po súboji stredopoliar Interu Borja Valero.

Tottenham nastúpi v poslednom zápase skupinovej fázy na ihrisku Barcelony, ktorá už má postup istý. Inter hrá doma proti PSV Eindhoven. Taliani postúpia v prípade, že uhrajú lepší výsledok ako Spurs.

debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #liga majstrov vo futbale #Milan Škriniar