Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kam sa pozeráš? Piqué pred zápasom na San Sire pobavil Talianov

Pondelňajší príchod futbalistov Barcelony do Milána na zápas B-skupiny Ligy majstrov proti Interu sprevádzala situácia, ktorá vyvolala škodoradostné reakcie.

06.11.2018 11:52
debata

Pri vystupovaní z autobusu si obranca katalánskeho tímu Gerard Piqué zahĺbený do papiera nevšimol spätné zrkadlo, do ktorého narazil hlavou. „Príchod do Milána s ranou. Piqué, kam sa pozeráš?“ reagoval na video taliansky Sky Sport.

Barcelona je v skupine bez straty bodu a v prípade víťazstva na Interi postúpi do vyraďovačky s istotou prvej priečky. Postup môžu oslavovať aj Milánčania v prípade, že vyhrajú a druhý zápas medzi Tottenhamom Hotspur a PSV Eindhoven sa skončí deľbou bodov.

Inter sa naladil cez víkend hladkým triumfom 5:0 nad FC Janov a dosiahol tak už šieste ligové víťazstvo za sebou. V utorok chce Kataláncom odplatiť prehru 0:2 z Camp Nou spred dvoch týždňov, Škriniar mal vtedy prsty v oboch góloch súpera. „Nebude to ľahké, ale proti Barcelone to tak nie je nikdy,“ vyhlásil tréner Interu Luciano Spalletti.

Do kádra Barcelony sa expresne rýchlo po zlomenine ruky vrátil Lionel Messi a s výpravou už cestoval do Milána, hoci jeho štart v zápase stále nie je istý. Messi si 20. októbra v ligovom zápase s FC Sevilla zlomil ruku.

„Leo Messi cestuje do Milána už bez zdravotných obmedzení,“ uviedol klub na sociálnej sieti v nedeľu. Barcelona bez neho hrala štyri zápasy a všetky vyhrala, naposledy aj so šťastím na ihrisku Raya Vallecana 3:2.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Inter Miláno #Gerard Piqué