Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Škriniar si reklamu v Barcelone neurobil. Vyčítajú mu oba góly

Milan Škriniar prežíva turbulentné obdobie. Ako na jedného zo siedmich hráčov, ktorí porušili večierku v reprezentácii a prispeli tak k odchodu Jána Kozáka, sa zniesla vina kritiky na jeho adresu aj za výkony na ihrisku.

25.10.2018 11:05
debata (10)
Zápasy Ligy majstrov s Hamšíkom i Škriniarom Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Hlavičkový súboj Milana Škriniara (Inter) a...

Viackrát zaváhal už v derby Česku a mimo svoj tradičný štandard hral aj vo včerajšom prestížnom dueli Ligy majstrov na ihrisku FC Barcelona.

Domáci zvládli duel proti Interu Miláno (2:0) aj bez zraneného Lionela Messiho, ktorý s bandážou na ruke sledoval víťazné ťaženie blaugranas so svojimi synmi v hľadisku.

Barcelona neprehrala v LM doma už 28 zápasov po sebe. Táto výnimočná šnúra sa začala ešte v septembri 2013 a počas nej katalánske mužstvo dosiahlo bilanciu 26–2–0 a skóre 87:13.

Škriniar bol pri oboch góloch FCB.

Najskôr nestačil na Rafinhu, ktorý využil center Luisa Suáreza a v prvom polčase otvoril skóre. Gólovú poistku pridal v závere Jordi Alba. Na hranici šestnástky dostal presnú prihrávku od Rakitiča, prešprintoval Škriniara a prekonal bezmocného Handanoviča.

„Nastúpili sme proti mužstvu, ktoré nám v priebehu stretnutia spôsobovalo problémy. Na zisk bodov sme museli ukázať dobrý futbal,“ hodnotil Rafinha zápas.

Práve Barcelona je podľa médií jedným zo záujemcov o služby slovenského reprezentanta, ktorého hodnota sa pohybuje na hranici 80 miliónov eur. Interes prejavili aj Manchester United či Atlético Madrid.

Fanúšikovia nie sú pri Škriniarovi na zaváhania ako tie včerajšie zvyknutí a dali mu to pocítiť aj na sociálnych sieťach.

„Bezpochyby patrí medzi najlepších mladých stopérov na svete, ale včera bol veľmi slabý. Chýbali mu koncentrácia i rýchlosť,“ napísal jeden z fanúšikov na twitteri.

„Nebol to len Škriniar. Celý Inter pôsobil proti Barcelone príliš odovzdane,“ pridal sa iný.

Elitný stopér však predviedol aj svoje kvality. Jeho zákrok proti Philippe Coutinhovi patril medzi ozdoby zápasu. Pozrite si ho na videu:

10 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Inter Miláno #liga majstrov vo futbale #Milan Škriniar