Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík vyrovnal ďalší rekord Neapola: Stratiť dva body v závere je bolestivé

Marek Hamšík odohral v drese Neapola 511. zápas, čím vyrovnal klubový rekord Giuseppeho Bruscolottiho. Najlepší strelec v histórii SSC si v zápase 3. kola Ligy majstrov na trávniku Paríža St. Germain tak pripísal ďalší míľnik v drese klubu spod Vezuvu.

25.10.2018 00:05
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík ďakuje fanúšikom Neapola po remíze v Paríži.
debata

V Paríži otvoril skóre v 29. minúte Lorenzo Insigne, po hodine hry vyrovnali domáci vďaka vlastnému gólu Neapolčana Mária Ruia. V 77. min udreli opäť hostia zásluhou Driesa Mertensa. O tesný náskok prišli v tretej minúte nadstaveného času, keď sa presadil Ángel Di María.

„Je bolestivé stratiť dva body dve minúty pred koncom. V tejto skupine je všetko otvorené, doma budeme musieť Paríž zdolať,“ povedal kapitán Hamšík, ktorý odohral celý duel, pre Sky Sport Italia.

Tréner Neapola Carlo Ancelotti sa pre rovnaký zdroj vyjadril k záverečnému úderu, o ktorý sa postaral jeho bývalý zverenec z Realu Madrid Di María. „Nič proti nemu, prežili sme spolu krásne obdobie v Reale, ale bol by som radšej, keby jeho strela išla mimo. Odveta bude kľúčovou z pohľadu postupových šancí,“ povedal Ancelotti.

Zápasy Ligy majstrov s Hamšíkom i Škriniarom Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Hlavičkový súboj Milana Škriniara (Inter) a...

Remízu využil Liverpool, ktorý sa po hladkom triumfe 4:0 nad Crvenou zvezdou Belehrad posunul na prvé miesto C-skupiny. Srbský tím neodčinil predchádzajúci debakel 1:6 s Parížom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol