Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brankár Spartaka Chudý: O gól sme si koledovali

V prvom polčase stretnutia s Legiou zažili Trnavčania najnebezpečnejšiu situáciu, ktorú si vyrobili sami. Kapitán Boris Godál v šestnástke odkopával loptu, ale nezasiahol ju dobre a letela do trnavskej bránky.

01.08.2018 13:00
Spartak, Legia Foto: ,
Zľava: Marvin Egho z Trnavy a Iňaki Astiz a Michal Pazdan, obaja z Varšavy.
debata (1)

Na čiare ju vyrazil brankár Martin Chudý. Keby fungoval v Trnave systém VAR ako na svetovom šampionáte v Rusku, rozhodca by sa možno išiel presvedčiť, či nebola lopta už za čiarou.

„Lopta nebola za čiarou, rozhodca to videl dobre. Našťastie. Lebo to bola situácia, ktorá mohla úplne zbytočne hneď v úvode nakopnúť súpera, po našej chybe,“ vravel trnavský brankár.

Chudý potvrdzoval, že tréner Radoslav Látal ich v prestávke upozorňoval, aby sa nestiahli do obrany a hrali aktívne. „To sa však nestalo, poľavili sme a o gól sme si koledovali,“ doplnil brankár.

Priznal, že všetci mali pohárovú matematiku v hlave a vedeli, čo im stačí na postup a čo už nie.

„Vedeli sme, že aj prehra 0:1 nás posúva ďalej, hrali sme presilovku, nechceli sme otvoriť hru a nepotrebovali sme ani za každú cenu vyrovnať. Výborne sme si to rozohrali vo Varšave, to bolo dôležité. Tam sme sa súpera nebáli a ukázali sme, že vieme byť vyrovnaným partnerom. Keby sa prvý zápas skončil inak, aj my by sme ukázali iný futbal. Nechceli sme doma prehrať, ale teraz sme najmä šťastní, že sme postúpili,“ vysvetlil Chudý.

Trnava postúpila cez Legiu Varšava Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Sprava: Boris Godál z Trnavy a Krysztof...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #legia varšava