Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spartak sa chce posilniť. Prestup plzenského strelca je na spadnutie

Tréner futbalistov slovenského klubu FC Spartak Trnava Radoslav Látal priznal, že v najbližších dňoch očakáva posilnenie hráčskeho kádra.

01.08.2018 08:35
debata (2)
Marek Bakoš (vľavo) v drese Plzne. Foto: SITA/AP, Petr David Josek
Marek Bakoš Marek Bakoš (vľavo) v drese Plzne.

„Andeli“ bojujú v úvode sezóny 2018/2019 na dvoch frontoch, okrem domácej Fortuna ligy účinkujú aj v prestížnej Lige majstrov, kde sa v utorok cez poľskú Legiu Varšava prebojovali do 3. predkola. V ňom sa pravdepodobne stretnú so srbskou Crvenou zvezdou Belehrad.

„Európske zápasy sú únavné, ale preto ich hráme. Samozrejme, je to aj otázka financií, ale klub nás podporuje. Dúfam, že ďalšie zápasy v pohárovej Európe budú ešte lepšie. Bol by som rád, keby sa nám podarilo podpísať Mareka Bakoša z Plzne. Okrem toho plánujeme ešte jeden transfer, pretože sezóna je dlhá a čaká nás veľa zápasov. Konkurencia v mužstve je potrebná. Jeho miesto je v útoku, v takom prípade by sme mohli hrať na dvoch útočníkov. Nemôžeme absolvovať súťažné zápasy každé tri dni s 12–13 hráčmi,“ skonštatoval Látal podľa webu legia.com.

„Bakoš je jedna z možností, s hráčom komunikujeme. Máme v hľadáčiku aj ešte jedného kvalitného futbalistu. Veľmi rád by som týchto hráčov privítal do klubu, boli by pre nás posily,“ doplnil Látal. Podľa Trnavského hlasu by mal prísť 35-ročný Bakoš z Viktorie Plzeň do „malého Ríma“ na polročné hosťovanie a momentálne sa už doľaďujú posledné detaily zmluvy.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Marek Bakoš