Žiadny trest pre kapitána. UEFA o Ramosovi: Je čistý

30.05.2018 13:14
Salah Ramos LM futbal
Kontroverzný moment: Sergio Ramos fauluje Mohameda Salaha. Autor: ,

Európska futbalová únia (UEFA) potvrdila, že nepodnikne žiadne disciplinárne kroky voči kapitánovi Realu Madrid Sergiovi Ramosovi za jeho zákrok na brankára FC Liverpool Lorisa Kariusa.

Ramos v sobotňajšom finále Ligy majstrov v Kyjeve, ktoré obhajca vyhral 3:1, trafil v súboji pravým lakťom do hlavy Kariusa.

K súboju mimo dosahu lopty prišlo začiatkom druhého polčasu za stavu 0:0. Televízne zábery tiež ukázali, že Ramosa smerom na Kariusa postrčil stopér „The Reds“ Virgil van Dijk.

„V tomto prípade sa nedá uplatniť pravidlo, čo umožňuje otvoriť disciplinárne konanie za incident, ktorý rozhodcovia zápasu nevideli,“ potvrdila UEFA. Tá neevidovala žiadne ďalšie protesty.

Ešte viac ako tento incident však vzbudil vášne Ramosov zákrok v prvom polčase na útočníka anglického klubu Mohameda Salaha. Ramos egyptského reprezentanta pridržal rukou a po následnom páde mu váhou tela spôsobil zranenie ramena. Salah po zákroku nedohral zápas.

#UEFA #Sergio Ramos #liga majstrov vo futbale
Sleduj najnovšie články na našom Facebooku
49,99
Passion červené ruže

Passion červené ruže

33,9
Srdce farebné gerbery

Srdce farebné gerbery

Ponuky zo Zľavy.Pravda.sk