Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Faraónov hnev. Ramos zranil Salaha úmyselne, zúria Egypťania

Bol to moment, ktorý výrazne ovplyvnil sobotňajšie finále Ligy majstrov. Po necelej polhodine hry sa dostali do kontaktu kapitán Realu Madrid Sergio Ramos a útočník FC Liverpool Mohamed Salah.

27.05.2018 15:54
Salah Ramos LM futbal Foto: ,
Kontroverzný moment: Sergio Ramos fauluje Mohameda Salaha.
debata (39)

Nasledoval pád, počas ktorého Ramos zaľahol Egypťanovu ruku. Výsledkom bolo zranenie Salaha, ktoré mu nedovolilo pokračovať v zápase. Navyše mu hrozí, že pre zdravotnú indispozíciu vynechá aj blížiace sa majstrovstvá sveta v Rusku.

Bývalý egyptský reprezentant Ahmed Hossam Mido zašiel až tak ďaleko, že Ramosa obvinil z toho, že Salaha odstavil z hry úmyselne.

„Každý, kto sa rozumie futbalu, musel vidieť, že to Ramos urobil schválne. Úmyselne Salaha zranil. Každý jeden hráč by počas pádu pustil ruku súpera. Ramos ju však držal a v páde zaľahol svojím telom,“ napísal na sociálnej sieti Mido, ktorý počas aktívnej kariéry prezývali Faraón.

"Nevyzerá to dobre. Je to vážne. Pravdepodobne zranenie ramena alebo zlomenina kľúčnej kosti,“ uviedol tréner Liverpoolu Jürgen Klopp po zápase, v ktorom Liverpool prehral 1:3.

Podľa neho je štart Salaha na svetovom šampionáte veľmi nepravdepodobný. „Ramos si zrejme z Egypťanov neurobil kamarátov,“ dodal Klopp.

Kapitán Realu však akýkoľvek úmysel odmietol. „Niekedy ti futbal ukáže peknú tvár, niekedy tú škaredú. Každopádne, všetci sme profesionáli. Rýchlo sa uzdrav Mo Salah,“ reagoval Ramos na twitteri.

Bol to bežný súboj o loptu alebo úmysel zraniť najlepšieho hráča súpera? Pozrite si video a urobte si vlastný názor.

39 debata chyba
Viac na túto tému: #Sergio Ramos #liga majstrov vo futbale #Mohamed Salah