Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Či to bola rozlúčka? Odpoveď dám za pár dní, šokoval Ronaldo

Všetky oslavné konfety po triumfe v Lige majstrov ešte ani nestihli dopadnúť na zem a v médiách sa už začalo špekulovať, či finále s Liverpoolom nebolo posledným zápasom Cristiana Ronalda v drese Realu Madrid.

27.05.2018 10:38
ronaldo futbal lm Foto: ,
Cristiano Ronaldo vyhral Ligu majstrov piatykrát v kariére.
debata (1)

A hviezdny Portugalec k tomu prispel sám svojimi výrokmi, keď novinárom povedal, že o svojej budúcnosti bude informovať v najbližších dňoch.

„Teraz si chcem užiť trofej a čoskoro dám fanúšikom odpoveď. Bolo skutočne krásne hrať za Madrid,“ vyhlásil Ronaldo krátko po finále a dodal:

„Či to bolo lúčenie? Odpoveď príde za pár dní. Budúcnosť žiadneho hráča teraz nie je dôležitá. Teraz píšeme históriu a za pár dní niečo poviem.“

Ronaldo potiahol Real k tretiemu triumfu v Lige majstrov za sebou a k celkovo trinástemu pomohol hneď 15 gólmi, čo z neho urobilo najlepšieho strelca sezóny. V semifinále a finále sa ale nepresadil a predovšetkým vo finále ho zatienil Gareth Bale.

„Kto je najlepší strelec? Ligu majstrov by mali premenovať na CR7 Champions League. Vyhral som ju päťkrát a opäť vládnem strelcom. Takže rozhodne nemám dôvod byť sklamaný, že som dnes neskóroval,“ dodal Ronaldo, ktorého osobná značka je CR7.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #liga majstrov vo futbale