Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ticho pred búrkou. V Ríme čakajú 5-tisíc fans Liverpoolu, tisíc vandalov

V Ríme očakávajú príchod okolo 5000 anglických futbalových fanúšikov v súvislosti s odvetným stretnutím semifinále Ligy majstrov 2017/2018 medzi domácim AS a FC Liverpool.

27.04.2018 10:58
Liverpool, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia Liverpoolu po zápase proti AS Rím.
debata

Zhruba tisícka Britov pritom môže byť nebezpečná. „The Reds“ v úvodnom utorňajšom zápase triumfovali na domácej pôde 5:2. Odveta sa uskutoční v stredu od 20.45 h SELČ na Olympijskom štadióne v Ríme.

Pred zápasom v Liverpoole došlo k viacerým výtržnostiam a stretom fanúšikov oboch táborov. Jeden z priaznivcov FC Liverpool, skončil v nemocnici v kritickom stave po útoku mladíkov z Ríma. Taliani sa teraz obávajú pomsty a preto plánujú posilniť bezpečnostné zložky. Zástupcovia rímskej i liverpoolskej polície majú na programe spoločné stretnutie, na ktorom naplánujú opatrenia smerom k bezpečnému príchodu Liverpoolčanov do Ríma i samotnému zápasu.

Na poriadok v hlavnom meste Talianska bude dozerať vyše 1000 policajtov. Fanúšikom hostí odporúčajú, aby sa vyhli určitým nebezpečným oblastiam. Informácie uverejnil portál football-italia.net.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #AS Rím